Belgium

Brand in ziekenhuis Leeds aangestoken door man die met schroevendraaier dreigde

In het Leeds General Infirmary, een groot academisch ziekenhuis in het centrum van Leeds, West Yorkshire, heeft een hevige brand gewoed. Die werd aangestoken door een man die ook met een schroevendraaier dreigde en schade aanrichtte. De man is aangehouden, meldt de politie van West Yorkshire.

Donderdagavond om 17.54 uur werd de politie opgeroepen naar het ziekenhuis, omdat een man met een schroevendraaier schade aan het aanrichten was en dreigementen uitte. Hij was op dat moment aan het proberen brand te stichten, meldt de politie in een persbericht.

De zone werd geëvacueerd, en politieagenten konden de man arresteren. De brandweer kon het vuur blussen in de op dat moment verlaten zone. Niemand zou gewond zijn geraakt.

De politie onderzoekt de zaak verder.

Terwijl patiënten en personeel geëvacueerd werden, was de chaos groot. De straten rond het ziekenhuis stonden gevuld met politiewagens en brandweerwagens, ook het verkeer in de omliggende straten lag volledig stil door de situatie.

Football news:

Bale heeft 4 (2+2) punten gescoord in zijn laatste drie wedstrijden voor Tottenham
Messi scoorde in de 7e La Liga wedstrijd op rij en leidde de lijst van scorers
Promes keerde terug naar Spartak - wat verwachten we van hem?
Javier Mascherano: Barcelona is een bijzondere club. Het is moeilijk om een team te vinden met dezelfde ingewortelde filosofie
Dybala vloog naar Barcelona voor een controle bij een chirurg. Hij is nog steeds bezorgd over een knieblessure
Everton hebben hun contract met Ding verlengd tot 2025
Stefano Pioli: na de Interwedstrijd vertelde ik de ploeg dat er nog 90 dagen over zijn tot het einde van het seizoen. Zij zullen beslissen alles