Belgium

Brand vernielt stuk bos in natuurgebied Langdonken

In Herselt heeft een brand woensdagmiddag een stuk bos vernield in natuurgebied Langdonken. Verschillende brandweerkorpsen kwamen ter plaatse en konden het vuur snel onder controle krijgen.

Bij de brand vielen geen gewonden en er werden geen woningen getroffen. ‘Vermoedelijk ontstond het vuur door spontane ontbranding’, zegt waarnemend burgemeester Mireille Colson (N-VA).

‘Er is een aanzienlijk stuk bos afgebrand over een lengte van vijftig tot honderd meter, maar de brandweer heeft erger kunnen voorkomen. Er is ook een helikopter ter plaatse om van bovenaf overzicht te krijgen over de situatie en te verzekeren dat er geen brandhaarden meer zijn. De brandweer blijft nog even nablussen.’

Football news:

Javi Martinez op de winnende goal in de UEFA super Cup wedstrijd: het was net als in 2013, toen ik ook
Hans-Dieter flick: Bayern spelers moesten de pijndrempel overwinnen om Sevilla
Julen Lopetegui: Neuer is een ongelooflijke goalscorer. Sevilla maakte geen gebruik van hun kansen.Sevilla hoofdcoach Julen Lopetegui. We konden onze kansen niet gebruiken. Ze hebben een ongelooflijke Keeper-Neuer. We zijn erg trots op het team, de houding van de spelers, hun inspanningen, hun mentaliteit - de spelers geloofden in succes tot het einde. Helaas gaan we zonder trofee naar huis, maar we zijn trots op wat we hebben gedaan, zei de coach. Bayern nam de super Cup! Goretzka en Javi Martinez scoorden, nog twee goals werden geannuleerd
Je zou Goretzky ' s doel nog eens moeten zien. Muller 's doel en levandowski' s Korting-de magie van wederzijds begrip zijn klaar om 6 trofeeën in een jaar te nemen. Bayern won opnieuw iedereen voor zich, maar begon de wedstrijd slecht: ze gaven toe in de 13e minuut (Rakitic verdiende een straf, en Okampos kalm sloeg Neuer). München rende meteen om in te halen, maar deed het niet meteen - na 20 minuten. Maar hoe!
Ivan Rakitic: we zagen hoe belangrijk Neuer is voor Bayern
Mueller-de beste speler van de wedstrijd voor de UEFA super Cup tussen Bayern München en Sevilla
Sevilla heeft vijf nederlagen bij de Europese super Cup. Dit is een anti-record