Belgium

Ons land heeft de beste patissier ter wereld, Pierre Marcolini krijgt internationale erkenning

Ons land heeft de beste patissier ter wereld, Pierre Marcolini krijgt internationale erkenning

Foto: EDA - Jacques DUCHATEAU

Pierre Marcolini heeft maandag tijdens de virtuele editie van World Pastry Stars (WPS) 2020 de prijs voor beste patissier ter wereld gewonnen. Dat meldt het Huis Pierre Marcolini maandagavond.

De prijs is een eerbetoon aan de virtuoos die internationaal het beroep van patissier-chocolatier heeft gepromoot door zijn creativiteit, zijn producten, zijn commerciële en bedrijfswaarde.

Tijdens de editie van 2020 koos de jury, vertegenwoordigd door onafhankelijke journalisten, unaniem de patissier-chocolatier Pierre Marcolini. Deze onderscheiding is volgens de jury het beste eerbetoon voor het 25-jarig bestaan van het Huis Pierre Marcolini. Het WPS is het belangrijkste internationale confectiecongres gewijd aan patissiers en werd opgericht door Iginio Massari.

Football news:

Deeney op Cavani: hij wilde niet beledigen, maar een drie-match schorsing en training zal genoeg zijn
Raul Jimenez had een schedelbreuk. Wolverhampton forward opereerde Wolverhampton Forward Raul Jimenez leed een schedelbreuk in de Ronde 10 match tegen David Luiz. De 29-jarige Mexicaan werd ongeveer 10 minuten op het veld behandeld voordat hij op een brancard naar het ziekenhuis werd gebracht. Raul is in orde na de operatie van gisteren, die Hij onderging in een ziekenhuis in Londen. Hij zag zijn vriendin Daniela en is momenteel aan het rusten. Jimenez zal enkele dagen onder medisch toezicht staan totdat hij weer beter wordt. Wij danken de artsen van Arsenal, de Britse nationale gezondheidsdienst paramedici, het ziekenhuispersoneel en de chirurgen die dankzij hun vaardigheden en tijdige reactie hulp hebben geboden. Wij vragen dat Raul en zijn familie in vrede en privacy worden gelaten en dat op een passend tijdstip nieuwe informatie wordt verstrektaldus Woolves in een verklaring
Yuri Rozanov werd commentator en omzeilde de leeftijdsgrens. Daarvoor won hij de channel One wedstrijd, maar in plaats van naar Euro 1996 te gaan, kreeg hij een TV
Van de Beek op de gewonde enkelfoto: Welkom bij de Premier League đŸ€Ș đŸ’Ș
Mourinho sloot de top match weer af met kwaliteit. Sissoko is een belangrijk element van Tottenham ' s Betrouwbaarheid
Instagram instagram Instagram post: Cavani kan worden verboden voor 3 wedstrijden voor het zeggen dat Negrito
Roy Keane: Tottenham 's Spelers zijn niet goed genoeg om de titel te nemen