Belgium

Schietincident Antwerpse Linkeroever: “Auto vertrok met gierende banden en toen hoorden we schoten”

Op Linkeroever in Antwerpen is er zondagavond een schietincident geweest. Er zou geschoten zijn op een auto. Het labo van de federale politie deed een sporenonderzoek. Het is niet duidelijk of het schietincident verband houdt met het drugsgeweld waarmee Antwerpen al een hele tijd kampt.

Het incident vond plaats op de Galgenweellaan, ter hoogte van de Vlaamshoofdlaan op Linkeroever in Antwerpen. “We zaten TV te kijken en hoorden een auto vertrekken met piepende banden”, vertelt een buurtbewoonster. “Meteen daarna hoorden we dat er zo’n vier of vijf schoten gelost werden. Mijn man zag dat er van de zijkant van de baan naar een auto werd geschoten. Meteen daarna gingen de daders, die met drie waren, lopen en de auto is ook vertrokken.”

Speurhond

Op de straat en op een fietspad tussen de straat en het Galgenweel lagen verschillende kogelhulzen.  Het labo van de federale politie kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek en ook een speurhond van de federale politie werd ingezet om de buurt uit te kammen. 

De politie bleef tot na middernacht ter plaatse en tot die tijd bleef ook de Galgenweellaan afgesloten.  Het is niet duidelijk of het schietincident van zondagavond verband houdt met het drugsgeweld waarmee Antwerpen al een hele tijd kampt.

Football news:

Alexander Kerzhakov heeft een coronavirus. Hij miste Tomi ' s wedstrijd (Metaratings)
Busquets ongeveer 1:3 in de Clasico: de overwinning van Real Madrid werd bepaald door een straf. Barca werd buitensporig gestraft het spel was zelfs, vooral in de eerste helft. In de tweede hadden we twee gevaarlijke momenten, we speelden zonder veel moeite, we hadden de bal in ons bezit en vonden ruimte. De straf besliste over hun overwinning. Het werd makkelijker voor hen, waarna ze scoorden op de tegenaanval. Het is moeilijk voor ons - zo veel wedstrijden en dergelijke afleveringen met een 11-meter shot. Je kunt je ook de penalty herinneren in het spel real met Betis. Ze zeggen dat zulke momenten absoluut duidelijk moeten zijn, zonder enige twijfel te veroorzaken, maar vandaag, denk ik dat we buitensporig werden gestraft zei Busquets. Echte verwijderde Barca in de meest krachtige Clasico: gaf het begin-een orkaan, alles werd beslist door de koning-Ramos
Conte about 2:0 met Genua: Inter zijn zich bewust van hun kracht, en dit hielp ons met vertrouwen te spelen
👏 De hele wereld praat over Khabib ' s vertrek en feliciteert hem met zijn overwinning. Zij eisen de eerste plaats in de waardering voor hem en respecteren de wens om bij zijn familie te zijn hier Conor, Ronaldo, Joe Rogan en anderen
Klopp Pro 2:1 met Sheffield: wint 2:0 of 3:0 komen wanneer je fel vecht in games als deze
Messi herhaalde zijn slechtste zegereeks-6 wedstrijden zonder doelpunten voor Real Madrid
Schalke is 21 opeenvolgende wedstrijden ongeslagen in de Bundesliga en bevindt zich op de voorlaatste plaats