Belgium

STVV-speler test positief, maar oefenwedstrijd tegen Anderlecht gaat zaterdag toch door

De spelers van STVV werden donderdag opnieuw onderworpen aan een coronatest. Jongeling Rein Van Helden, die meetraint met de A-kern tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen, testte daarbij positief. Desondanks gaat de oefenwedstrijd tegen Anderlecht vanmiddag gewoon door. Die beslissing werd genomen in samenspraak met paars-wit.

Het is voor de Limburgers de tweede oefenwedstrijd van de zomer. Afgelopen woensdag won STVV met 1-2 op het veld van ASV Geel. Zaterdagmiddag (12u00) wordt er achter gesloten deuren tegen Anderlecht gespeeld. Daarna volgen nog oefenpotten tegen Beerschot (18 juli), Westerlo (22 juli), Zulte Waregem (25 juli) en Eupen (31 juli).

Bij Anderlecht zal Adrien Trebel normaal gezien nog eens speelminuten krijgen, zij het als linksachter. De Fransman geeft Trebel sinds 15 december - een half uurtje tegen Standard - geen wedstrijd meer gespeeld. Een knieoperatie en zijn status van overbodige speler hielden hem 7 maanden aan de kant.

Football news:

West ham middenvelder Antonio is de beste speler in de Premier League in Juli. Hij scoorde 8 goals in 7 wedstrijden
Brih is gepland voor de Manchester City – Real Madrid wedstrijd. Zweier zal de wedstrijd Juventus-Lyon beoordelen
Fulham keerde terug naar de Premier League, verdiende 135 miljoen pond en vernietigde het sprookje van Brentford. Alles werd beslist door de truc van de verdediger en een domme fout van de keeper
Dit Liverpool zal voor altijd herinnerd worden. De titel in de Premier League is speciaal, omdat we zo lang moesten wachten
Tuchel vroeg PSG om Alaba van Bayern te kopen. De speler wilde 20 miljoen euro per jaar ontvangen
Messi-Casillas: je bent een ongelooflijke Keeper. Het was een prachtige rivaliteit waardoor je jezelf overwon
Ronaldo was de beste. Hij is een voorbeeld voor iedereen die het maximum in het voetbal wil bereiken