Belgium

Vrouw op bankje meegesleurd door vuilniswagen: “Bam! En plots werd ik op straat gegooid”

Een vrouw genoot eind juli van een koffie en een sigaret op een bankje voor een winkel in New York, terwijl gemeentewerkers hun ronde deden om de vuilnisbakken te legen. “Ik zat daar gewoon en bam! Plots werd ik op in de lucht gegooid en op straat gesmeten”, aldus Nicola Hustleby. Ze raakte lichtgewond door het bizarre ongeval, maar moest niet naar het ziekenhuis.

“Ik kon nog stappen, dus ik moest niet opgenomen worden in het ziekenhuis”, getuigt Hustleby in de Amerikaanse media. “Ik heb wel nog pijn aan mijn elleboog. Ik liep een diepe, lelijke snijwonde op.” De gemeentewerker stapte meteen na het ongeval uit om te checken of de vrouw ongedeerd was. “Hij kocht me een pak sigaretten en een verse koffie. En toen vertrok hij weer.”

Hustleby diende klacht in bij de politie, maar het duurde meer dan een maand voor de beelden van de vuilniswagen - gemaakt door de beveiligingscamera van de winkel - bij het stadsbestuur belandden. “De chauffeur van de vuilniswagen werkt al lang voor ons”, zegt Karen St. Aubin, die het afdeling verantwoordelijk voor de ophalingen leidt. “Maar hij heeft het incident toen niet gemeld. Dat gaat tegen ons beleid in.”

St. Aubin weet niet hoe het ongeval is kunnen gebeuren, maar vermoedt dat de chauffeur een fout maakte, waardoor de mechanische arm niet genoeg ruimte had. “We herinneren onze medewerkers er regelmatig aan dat ze goed moeten controleren of ze genoeg afstand nemen van mensen en objecten.” De zaak wordt onderzocht en de man achter het stuur van de vuilniswagen zal ondervraagd worden over het incident.

Football news:

Ik hoop dat Alaba een contract tekent met Bayern. Onze club is een van de beste ter wereld
Messi gaf Barca alles, bracht ze naar de top. Hij werd niet behandeld op de manier die hij verdiende.De voormalige Argentijnse Internationale Diego Maradona deelde zijn mening over het verhaal toen Lionel Messi Barcelona wilde verlaten
Ik hoop m ' n stempel op Juve te drukken. We zullen grote resultaten bereiken
De Coach van Benfica: Ik wil niet dat we eruit zien als de huidige Barcelona, Het heeft niets
Ik ben gelukkig in Manchester City. Ik hoop hier te blijven
Fabinho zal niet spelen met West ham als gevolg van blessure
Maradona was de beste in zijn tijd. De beste Messi